Bekkenfysiotherapie van Dooren voor vrouwen en mannen zaken

Welkom    

 


Juli 2023: de praktijk stopt permanent per 1juli 2023. Er kunnen geen afspraken meer worden gemaakt 

Welkom op de site van Bekkenfysiotherapie van Dooren. 

De privacy policy van Bekkenfysiotherapie van Dooren is te vinden onderaan het menu van de website.

Bekkenfysiotherapie van Dooren is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk op het gebied van bekken en bekkenbodem problematiek. Voor vrouwen en mannen. Denk hierbij aan problemen met plassen, poepen, urineverlies, vrijen, zwangerschaps gerelateerde lage rug en bekkenklachten, pijn of begeleiding bij buik en bekkenbodem operaties. Klachten die in het bekkengebied kunnen ontstaan zijn van grote invloed op het dagelijks functioneren en komen vaak voor in combinatie met andere problemen. Een goede diagnostiek is dan ook van belang om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

De bekken fysiotherapeutische zorg wordt verleend door  Janneke van Dooren-Peeters, geregistreerd master bekkenfysiotherapeut.

Bekkenfysiotherapie van Dooren is een kleinschalige praktijk. Toegankelijkheid, vertrouwen en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Daar waar nodig wordt samengewerkt met andere hulpverleners.

U kunt op deze site informatie vinden over het functioneren van de bekkenbodem, klachten die kunnen ontstaan en bekken fysiotherapeutische behandelmogelijkheden. 

 Openingstijden:

 De praktijk is geopend op:

-maandag

-dinsdag

-donderdag

*andere dagen zijn in overleg mogelijk

*De praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar: 06-55800119 (om het patiënten contact zo min mogelijk te onderbreken, kan het zijn dat u de voicemail hoort: spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u op een later moment terug gebeld)

*De praktijk is per mail bereikbaar via info@bekkenfysiotherapievandooren.nl

*Er wordt alleen volgens afspraak gewerkt (het heeft de voorkeur om telefonisch of per mail een afspraak te maken)